Walliser Keller
Restaurant open - for Hotel Guests only
3-Gang Halbpension Menu vom Hotel Zürcherhof, CHF 50.-
upgrade your room with a 3-course half board Menu, CHF 50.-
Gemischter Salat / Mixed salad
oder / or
Tagessuppe / Soup of the day
***
Feine Raclette Rösti / Hashbrown potatoes topped with melted cheese
oder / or
Safran Risotto mit getrockneten Tomaten / Saffron risotto and dried tomatoes
oder / or
Stadtzürcher Bratwurst an Zwiebelsauce mit Rösti / Zurich pork saussage, onion sauce and Rösti
oder / or
Huusraclette 200g, mit Gschwellti & Essiggemüse
Raclette 200 g, served with jacket potatoes and mixed pickles
oder / or
Chäs Fondue / Cheese Fondue
oder / or
Veganes Fondue / Vegan Fondue
oder / or
Pouletbrust 200 g, vom heissen Stein mit 2 Saucen, Kräuterbutter, Kräuter Pommes Frites
Chicken breast on the hot stone with 2 sauces, herb butter, herb fries
oder / or
Tinu‘s Güggeli im Chörbli (300 g) knusprig gebackene, saftige Alpstein Pouletunterschenkeli, Knoblauch-Alpenkräuter Mayonnaise, hausgemachte BBQ-Sauce, Pommes Frites oder Schüssel bunter Blattsalat
Tinu‘s Crispy Fried Chicken Basket: Tender swiss chicken drumsticks, Mayo with garlic and swiss alps herbs, homemade BBQ-Sauce, French fries or Salad Bowl of colourful lettuce
***
Tagesdessert / Dessert of the day
oder / or
Mövenpick Glace / Swiss Ice cream